Συμμετοχή στον διαγωνισμό!

 


Ενημέρωση προς τους συμμετέχοντες της δωρεάν παρουσίασης

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στη διαδικτυακή παρουσίαση των προσεχών σεμιναρίων, όπως και για την εμπιστοσύνη σας στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου!


🎉 Κάθε συμμετέχοντας της παρουσίασης (05.03.2023), που θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τα τρία βήματα που περιγράφονται παρακάτω, κερδίζει αυτόματα μία δωροεπιταγή 50€ και μία δωροεπιταγή 100€, που μπορεί να τις χρησιμοποιήσει σε ΟΛΑ τα επόμενα σεμινάρια του Διεπιστημονικού Κέντρο Ηπείρου!

🎁 Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν:
- μία «πινακωτή», εκπαιδευτικό υλικό που βοηθά στην εξοικείωση με τους ήχους και τις λέξεις
- μία διαμονή στο πολυτελές κατάλυμα «ZAGORI SUITES», στα Ζαγοροχώρια
- μία διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο «Grand Serai», στα Ιωάννινα
- ένα βιβλίο «Οι αριθμοί πέρα από τους κανόνες»
- ένα βιβλίο «Πολλαπλασιάζω και διαιρώ με τον τρόπο που με βολεύει» (α’ τόμος)
- ένα βιβλίο «Πολλαπλασιάζω και διαιρώ με τον τρόπο που με βολεύει» (β’ τόμος)


👉 Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
 Πατήστε "like" στη σελίδα του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου στο Facebook (facebook.com/Diepistimoniko.gr). Όσοι έχετε κάνει ήδη like προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
 Κάνε like και σχόλιο στην παρακάτω δημοσίευση: 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 Κοινοποιήστε την παραπάνω δημοσίευση δημόσια (public share), κάνοντας ένα σχόλιο για την εμπειρία σας από τα σεμινάρια του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου που έχετε παρακολουθήσει ή για κάποιο σεμινάριο που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.


❗ Λήξη διαγωνισμού: 06/03/2023*** Όροι και προϋποθέσεις ***

Α. ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ 50€ ΚΑΙ 100€
1. Μπορείτε να αξιοποιήσετε και τις δύο δωροεπιταγές σε όσα σεμινάρια επιθυμείτε. Έχετε, όμως, την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την μία από τις δύο δωροεπιταγές.

2. Οι συγκεκριμένες δωροεπιταγές λειτουργούν εκπτωτικά. Δηλαδή το ποσό της δωροεπιταγής αφαιρείται από τα δίδακτρα του σεμιναρίου που θα επιλέξετε να παρακολουθήσετε.

3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: 
α. την δωροεπιταγή 50€ σαν έκπτωση στα δίδακτρα σεμιναρίων άνω των 100€, με Έλληνες εισηγητές
β. την δωροεπιταγή 100€ σαν έκπτωση στα δίδακτρα σεμιναρίων άνω των 200€, με ξένους εισηγητές και προγράμματα από το εξωτερικό

4. Οι δωροεπιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σεμινάρια/εκπαιδεύσεις που θα διεξαχθούν μέχρι και τις 31/01/2024.

5. Όσοι ολοκληρώσουν σωστά και πλήρως τα τρία βήματα του διαγωνισμού στο facebook, παρακαλούνται σε κατάλληλο χρόνο να ενημερώσουν με email στο edu@diepistimoniko.gr για την επιλογή του σεμιναρίου/ων που θα εφαρμοστεί η έκπτωση.

6. Σε περίπτωση που τα δίδακτρα ενός σεμιναρίου δεν υπερβαίνουν την αξία των 100€ και 200€ αντίστοιχα (βλ. ενότητες 3α. και 3β.), τότε έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε δύο ή παραπάνω σεμινάρια, τα δίδακτρα των οποίων, αθροιστικά, ξεπερνούν τα αναφερθέντα ποσά. Στην περίπτωση αυτή, η δωροεπιταγή εφαρμόζεται στο άθροισμα των διδάκτρων. 

7. Η έκπτωση της δωροεπιταγής εφαρμόζεται στην αρχική τιμή των διδάκτρων (δεν ισχύουν προσφορές και εκπτώσεις).

8.  Όσοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει την εγγραφή τους σε προσεχή σεμινάρια του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, δεν μπορούν να εφαρμόσουν τις δωροεπιταγές σε αυτά. Έχουν όμως την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις δωροεπιταγές σε οποιαδήποτε άλλα/επόμενα σεμινάρια του Κέντρου.

  


Β. ΔΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ
Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν τα τρία βήματα του διαγωνισμού, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση, εκτός από τις δωροεπιταγές, και ένα από τα παρακάτω δώρα:
- μία «πινακωτή», εκπαιδευτικό υλικό που βοηθά στην εξοικείωση με τους ήχους και τις λέξεις
- μία διαμονή στο πολυτελές κατάλυμα «ZAGORI SUITES», στα Ζαγοροχώρια
- μία διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο «Grand Serai», στα Ιωάννινα
- ένα βιβλίο «Οι αριθμοί πέρα από τους κανόνες»
- ένα βιβλίο «Πολλαπλασιάζω και διαιρώ με τον τρόπο που με βολεύει» (α’ τόμος)
- ένα βιβλίο «Πολλαπλασιάζω και διαιρώ με τον τρόπο που με βολεύει» (β’ τόμος)

✔ Οι νικητές των παραπάνω δώρων του διαγωνισμού μετά από κλήρωση θα ανακοινωθούν με σχόλιο από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου στη δημοσίευση του facebook, μέχρι και τις 09.03.2023. Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνούν μαζί μας στο 6986180630 μέχρι και τις 10 Μαρτίου 2023.


Σημείωση:
* Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό facebook και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, μπορείτε να ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία από κάποιον άλλο λογαριασμό, οικείου σας προσώπου. Γι' αυτό παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά, αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, με email στο edu@diepistimoniko.gr