Πρακτική Εκπαίδευση στη Δομημένη Διδασκαλία TEACCH από το UNC [Virtual Training]
Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας (University of North Carolina), που δημιούργησε και καθιέρωσε το Πρόγραμμα για τον Αυτισμό TEACCH και ως επίσημος φορέας Εκπαίδευσης, πραγματοποιεί διαδικτυακά, σε συνεργασία με το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, την τετραήμερη Πρακτική Εκπαίδευση στο Πρόγραμμα για τον Αυτισμό TEACCH (Δομημένη Διδασκαλία TEACCH).

Η Εκπαίδευση είναι απόλυτα πρακτική και διαδραστική, σχεδιασμένη και υλοποιημένη από τους ανθρώπους του TEACCH και βασισμένη στις αρχές της εκπαιδευτικής διαδικασίας του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας. 


~~~~~~~~~
4 έως 7 Ιανουαρίου 2022
ώρες: 14:30 - 20:45

Δηλώστε ενδιαφέρον ΕΔΩ
~~~~~~~~~
 οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες
(απομένουν ήδη ελάχιστες θέσεις)


✔ Η Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από τρεις ειδικές εκπαιδεύτριες στο Πρόγραμμα TEACCH, που ανήκουν στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας. 

👉 Για την άρτια διεξαγωγή, οι συμμετέχοντες που θα εκπαιδευτούν στο Πρόγραμμα TEACCH, θα χωριστούν σε ομάδες των 15 ατόμων, μέσω της εφαρμογής των break out rooms του zoom. Η κάθε ομάδα θα έχει επόπτρια μία εκπαιδεύτρια του Προγράμματος, η οποία θα καθοδηγεί πρακτικά τους συμμετέχοντες για την εφαρμογή του TEACCH.


❗ Η γλώσσα διεξαγωγής της Εκπαίδευσης είναι η αγγλική, με  ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά
Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν όποια από τις δύο γλώσσες επιθυμούν!
Οι εξειδικευμένοι διερμηνείς, έχουν εμπειρία στο Πρόγραμμα TEACCH, καθώς συνεργάστηκαν με την εκπαιδευτική ομάδα της Dr. Lum, στις προηγούμενες Εκπαιδεύσεις TEACCH που πραγματοποιήθηκαν από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου!👩‍🏫 Επικεφαλής εκπαιδεύτρια είναι η Κλινική Διευθύντρια του Κέντρου TEACCH, Dr Joyce Lum
Συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα:
Ως Κλινική Διευθύντρια του Κέντρου TEACCH, που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Βόρειας Καρολίνας, η Dr. Lum διαχειρίζεται και εποπτεύει τις κλινικές, συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες ενός από τα εννέα περιφερειακά Κέντρα TEACCH. Μερικές από τις καθημερινές ευθύνες της περιλαμβάνουν συνεχείς ευκαιρίες ανταμοιβής και εκμάθησης για άμεση εργασία με παιδιά, εφήβους και ενήλικες με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού και τις οικογένειές τους, σχολική διαβούλευση, εποπτεία και κατάρτιση προσωπικού, ασκούμενων και άλλων επαγγελματιών, και στηρίζει τοπικές επιτροπές για τη βελτίωση των υπηρεσιών για άτομα με διαταραχή φάσματος του αυτισμού.

ΣπουδέςΕκπαίδευση:
B.A., Psychology, University of California, Santa Barbara
M.A., Ph.D., Clinical Psychology, University of South Florida
Fellowship/Internship-Child Clinical Psychology, University of North Carolina, Chapel Hill, Medical School, Division TEACCH
Post-Doc Fellowship-Child Clinical Psychology/Autism, University of North Carolina, Chapel Hill, Division TEACCHΗ Εκπαίδευση στο Πρόγραμμα TEACCH απευθύνεται σε:
- επαγγελματίες και φοιτητές
• Λογοθεραπευτές
• Εργοθεραπευτές
• Ειδικούς Παιδαγωγούς
• Ψυχολόγους
• Παιδαγωγούς Προσχολικής Ηλικίας
• Παιδαγωγούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
• Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

  
Στην Εκπαίδευση παρέχονται:
📜 βεβαίωση εκπαίδευσης που χορηγείται από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας
📖 υλικό παρουσιάσεων και συνοδευτικό υλικό στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα


✔ Προϋποθέσεις συμμετοχής:
PC / laptop
- Σύνδεση internet
- Χρήση οπτικοακουστικού εξοπλισμού (ηχεία, μικρόφωνο, κάμερα)

⇒ Οι πληροφορίες για τη σύνδεσή σας στην Εκπαίδευση θα σταλθούν μετά την εγγραφή σας σε αυτή.


❗ H προεγγραφή είναι απαραίτητη


Κάντε κλικ ΕΔΩ και συμπληρώστε την αίτηση για τη συμμετοχή σας στην Εκπαίδευση TEACCH.❕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
📞 6986180630
📧 
edu@diepistimoniko.gr