Ενημέρωση για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και για τις συνεδρίεςΜετά τις τελευταίες εξελίξεις στη δημόσια υγεία, εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, ανακοινώνουμε ότι αναβάλλονται όλα τα προγραμματισμένα σεμινάρια μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.

Όλοι εμείς στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στη συνεργασία μας, συμμεριζόμαστε τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω μας και σας ενημερώνουμε ότι θα προγραμματιστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής για όλα τα αναβληθέντα σεμινάρια, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και οι περιορισμοί ανακληθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σεμινάρια που επιθυμούν να παρακολουθήσουν στο μέλλον, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στο www.diepistimoniko.gr.

Τέλος, οι γονείς των παιδιών που παρακολουθούμε στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, θα ενημερώνονται προσωπικά για τις εξελίξεις, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Περιστατικά που έχουν ανάγκη επείγουσας βοήθειας (π.χ. Δυσφαγία) μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Κέντρου.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την κατανόησή σας και σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη!

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.

Από τη διεύθυνση
του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου