Βιογραφικό Γεωργίας Κλειδαριά

Η Γεωργία Κλειδαριά είναι ψυχολόγος. Τα τελευταία 19 χρόνια εργάζεται με παιδιά με αυτισμό αλλά και με παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Είναι απόφοιτη των πανεπιστημίων Lancaster (BSC psychology) και Leicester (MA dyslexia studies) της Αγγλίας. 

Το 2013 έγραψε τον "Λεξοφαγά", ένα παραμύθι για την δυσλεξία (το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν μέσω του play store:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geolock.lexofagas), ενώ το 2019 εξέδωσε το βιβλίο "η επόμενη μέρα, μια άλλη ζωή" από τις εκδόσεις Βήτα. Το 2022 θα εκδοθεί και το παραμύθι της για τον αυτισμό, πάλι από τις εκδόσεις Βήτα.


Από το οπισθόφυλλο βιβλίου:

Υπάρχει ένα τραγούδι των Way Out West που λέγεται «mindcircus». Σκέφτομαι ότι αν υπάρχει ένα «τσίρκο στο μυαλό» κάποιου, αυτό είναι σίγουρα στο δικό μου. Κάποια μέρα έφυγε ο θηριοδαμαστής και ξαφνικά έμειναν μόνα τα άγρια ζώα. Άνοιξαν τα κλουβιά και βγήκαν έξω. Επικράτησε πανικός, άρχισε να τρέχει το προσωπικό του τσίρκου για να σωθεί. Εγώ όμως έμεινα μόνη με τα θηρία. Απλώς κοιταζόμαστε. Δεν καταλαβαίνω τι μου λένε, ούτε κι αυτά τη δική μου γλώσσα. Δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει, ούτε να δαμάσει τα θηρία. Περιμένω απλώς να νικήσει κάποιος. Μέσα μου. Το μυαλό μου και η γλώσσα μου –ή εγώ. Ή τα θηρία ή εγώ.