Εκπαιδευτικά σεμινάρια
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένας ιδιωτικός φορέας που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής και δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα. Ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2011, από νέους ανθρώπους με όρεξη, μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν.

Από τις αρχές 2012 το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, εκτός από το θεραπευτικό τομέα, ασχολείται και με την εξειδικευμένη εκπαίδευση, την κοινωνική αλλά και φιλανθρωπική δράση. Σε 8 χρόνια έχουν εκπαιδευτεί κοντά μας πάνω από 10.000 εκπαιδευόμενοι όλων των ειδικοτήτων στα 400 και πλέον σεμινάρια και ημερίδες που έχουν διοργανωθεί.

Τα σεμινάρια που διοργανώνονται από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι θεωρητικά, βιωματικά, διαδραστικά και πρακτικά καθώς και σεμινάρια που παρέχουν πιστοποιήσεις. Αυτά έχουν διοργανωθεί στα Ιωάννινα, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Καλαμάτα, στη Λάρισα, στον Βόλο, στην Αλεξανδρούπολη, στην Κομοτηνή, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά και στην Κύπρο (Λεμεσός, Λευκωσία, Πάφος). Σημαντικά είναι τα Θερινά Σχολεία που έλαβαν χώρα σε Λευκάδα και Τζουμέρκα. Τα θέματα των σεμιναρίων αφορούν τον αυτισμό, τις μαθησιακές δυσκολίες, τη δυσαριθμησία, τη δυσπραξία, τη δυσαρθρία, τη δυσφαγία, την άρθρωση, τον τραυλισμό, τη δυσλεξία, τη διαχείριση συμπεριφοράς κ.α.

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου δείχνει την κοινωνική του ευαισθησία με μία σειρά από δωρεάν ομιλίες και ημερίδες για το παιδί και την οικογένεια, με εξέχοντες ομιλητές. Ξεχωριστή ήταν και η διοργάνωση, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, συναυλίας με την Αρετή Κετιμέ στα Ιωάννινα, τον Απρίλιο του 2013, όπως και η αφήγηση παραμυθιού σε παιδιά της πόλης των Ιωαννίνων από τον ξεχωριστό και μοναδικό Ευγένιο Τριβιζά (Ιούνιος 2016).

Στόχος μας η ποιοτική εκπαίδευση και η υψηλού επιπέδου συνεχιζόμενη κατάρτιση με αναγνωρισμένους εισηγητές σε ιδανικές συνθήκες διεξαγωγής.

 
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Κερκύρας 5 - Τ.Κ: 453 32 - Ιωάννινα
Τ: 6986180630
E: diepistimoniko.edu@gmail.com


Για την καλύτερη ενημέρωσή σας στο facebook κάντε like στη σελίδα μας: 

facebook.com/Diepistimoniko.gr